Algemene voorwaarden

Privacy

Voor onze administratie vraag ik om een aantal persoonsgegevens.  Deze zijn uitsluitend voor Beleef! in Aandacht en ik deel deze niet met derden.  Ik bewaar jouw gegevens maximaal tot 2 jaar na ons laatste contact.  Wanneer ik niet digitale gegevens van je heb bewaar ik ze in een kast die op slot is.Heb je vragen neem dan contact met mij op.

Betaling
Graag contant en gepast betalen, een strippenkaart graag via de bank.

Annuleren
Het verzetten of annuleren van de massage kan gebeuren, het liefst zo snel mogelijk zodat ik iemand anders kan geven. Wanneer je op de dag zelf annuleert kan ik de helft van prijs de massage in  rekening brengen.

Duur van de massage
Bij een massage sessie van een uur zit een kleine 10 minuten aan en uitkleden. Bij de eerste massage zal de intake iets langer duren, je bent zeker van 50 minuten hands on.

Persoonlijke gegevens
Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld (anamnese)  worden, je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Deze gegevens zijn persoonlijk en zal ik niet delen met anderen.

Contra-indicaties
Het kan zijn dat er fysieke of mentale situaties zijn waarin het verstandig is om niet te masseren. Als je zelf twijfelt overleg dan even met mij voordat je komt.
Bent je reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kan  het in sommig gevallen handig zijn met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode verstandig is. Ik vind het fijn als je eventuele medicijn gebruik of behandeling van  een arts, therapeut of specialist of iets dergelijks, aan mij vertelt voor de massage.

Behandelingen
Geen erotische of sensuele massages.

Cadeaubon
Een cadeaubon is principe een jaar geldig. Mocht je een “verlopen” bon hebben en je wilt hem wel inwisselen kan dit in overleg.

Een zwangerschapscadeaubon kan eventueel worden ingewisseld voor een moeder/baby massage of als gedeelte voor babymassagelessen.

Cadeaubonnen kunnen worden doorgegeven, geld wordt niet retour gezonden.

Disclaimer
Alkmaar Massage is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Alkmaar Massage is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van niet volledig of verkeerde inlichting dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik. Alkmaar Massage behoudt zich het recht cliënten te weigeren.

%d bloggers liken dit: