Stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse drukpunt massage en klassieke massage. De behandeling wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen stoel en er wordt gemasseerd over de kleren heen. Mijn stoel is ontworpen voor iedereen, van klein tot groot. Een 4 jarig kind kan erop maar ook iemand van 2 meter.

Stoelmassage is een massage ter preventie van RSI en stressklachten. De massage zorgt voor bewustwording van de werkhouding en het effect daarvan op het lichaam. Door bewustwording, wordt er eerder wat gedaan bij lichamelijke/ stress klachten, waardoor ziekteverzuim kan worden voorkomen.

U kunt bij mij komen voor een stoel massage, maar ik kan ook bij u komen, mail of bel voor meer informatie.

De effecten van stoelmassagelekkere stoelmassage

Stoelmassage heeft een direct effect op je lichaam. Het is een korte doeltreffende massage.

  • Stoelmassage heeft een preventieve werking op werkgerelateerde klachten (rug klachten, RSI en stress)
  • Door stoelmassage wordt de bewustwording vergroot van de eigen werkhouding en overbelasting van lichaam en geest waardoor beginnende klachten eerder kunnen worden gesignaleerd en aangepakt
  • Stoelmassage versterkt de motivatie, het geeft meer energie
  • Doordat mensen tijd aan zichzelf mogen besteden heeft het een positief effect op de sfeer binnen de organisatie
  • Massage heeft een effect op hormonen. Er is een daling van de stress hormonen zoals adrenaline en cortisol en een stijging van het hormoon oxytocine. Oxytocine zorgt voor rust herstel en balans, hierdoor hebben zij een positief effect op de samenwerking.
  • Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen.


%d bloggers liken dit: