Dans jouw jaar uit & tegemoet…

Dans jouw jaar uit & tegemoet…

bfcf31dd-e1ae-4198-9e17-6998a3986fe2
De eerste dagen van december liggen achter ons. We beginnen ons te richten op de dagen aan het einde van het jaar. Als het goed met je gaat zijn dat mooie dagen om naar uit te kijken. Maar als je om allerlei redenen een pittig jaar achter je hebt liggen, of als het op dit moment tegenvalt… dan kan je opzien tegen deze fase van het jaar. Zowel verdriet / teleurstelling als dankbaarheid / geluk zijn juist nu heel sterk aanwezig in onze levens. Beide kanten van het leven zijn goed te voelen en te uitten in de vrije dans. Verlangen naar warme en geborgenheid, verlangen naar ruimte en je vleugels uit willen slaan… ze vormen beide de kleuren van ons bestaan. We nodigen je van harte uit om juist in deze tijd, te komen dansen in alle vrijheid en verbondenheid. Deze data staan voor je open in december, januari en februari.
17 december : Ecstatic Dance Alkmaar in Theater de Vest
7 – 8 januari : NieuwJaar Dansfeest in Meeuwenveen (Havelte)

Het NieuwJaar Dansfeest is een heerlijke traditie van Dansklooster om het jaar open te dansen. Ontmoet mensen die je eerder hebt ontmoet bij andere dansmomenten van Dansklooster. Of kom juist op een laagdrempelige wijze voor het eerst in aanraking met wat we doen. Er is tijd om te dansen, te spelen, te mediteren en lekker te eten. Een groot deel van de dansmuziek wordt live verzorgd door de muzikanten van Lijfmuziek!!
13 januari : Ecstatic Dance Church in de Rafaelkapel (Bloemendaal)
21 januari : Ecstatic Dance Alkmaar in Theater de Vest
4 februari : Dans & Natuur Zaterdag – Winter – Stoutenburg
10 februari : Ecstatic Dance Church in de Rafaelkapel (Bloemendaal)
17 – 20 februari : Winter Dans Retraite in Liobaklooster
25 februari : Ecstatic Dance Alkmaar – Special Edition – we bestaan een half jaar!!
De eerste weekendretraite van 2017 is in het Liobaklooster van vrijdag 17 tot maandag 20 februari. We hebben het al eens eerder gezegd, maar dit keer is het helaas echt waar… Dit wordt onze allerlaatste dansretraite op deze bijzondere locatie…

Michael, Mathilda en Coby

Reacties zijn uitgeschakeld. .

%d bloggers liken dit: